Pártolók

Támogató cégek és magánszemélyek

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Egészség, kikapcsolódás, pihenés….Cegléden, az Alföld kapujában. Budapesttől 65 km-re található a CEGLÉDI GYÓGYFÜRDŐ ÉS SZABADIDŐKÖZPONT, mely 10 kül- és beltéri medencével, számos gyógy- és wellness szolgáltatással várja a gyógyulni és fürdőzni vágyókat.  Az extrémebb kikapcsolódást kedvelőknek a 17 csúszdás Aqua Centrumot ajánljuk, ahol az ország egyetlen Ingacsúszdája is megtalálható.

 

Aquarell Hotel**** Cegléd

Cegléd Hotel AquarellA nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re várja Önt.

A szálloda berendezése visszafogottan elegáns, melyet magas színvonalú szolgáltatásainkkal és személyzetünk vendégszeretetével ötvöztünk, így Ön a legteljesebb kényeztetésben részesülhet.

Frissüljön fel élmény medencénkben, lazuljon el pezsgőfürdőnkben, szaunánkban, ismerje meg különböző masszázs-szolgáltatásainkat, relaxációs kádfürdőnket és győződjön meg személyesen mindezek kedvező hatásairól.

Fedezzen fel minket és élje át az igazi wellness életérzést a Hotel Aquarell****-ben, ami nem csak egy wellness hotel, hanem konferencia- és gyógyszálloda is egyben!

2 thoughts on “Pártolók

    1. Dear Catalina Baer, We have got a lot of work of art from painters of Transilvania. For example: Botár László, Nagy Ödön, Imets László, Siklódy Ferenc, Bakó Klára…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük