Egyéb

Színkavalkád

Posted on

Színkavalkád címmel kiállítás nyílt a ceglédi Hotel Aquarell szállodában. Kukovics Rózsa festő akvarell festményeit tekinthetik meg a kedves látogatók.  

Egyéb

Lovagok a galériában

Posted on

“Galériában, festmények között tartotta meg legutóbbi gyűlését az Unghváry László Borrend. A borászoknak az elnök Kiss Attila beszámolt az elmúlt és a következő időszak eseményeiről, kiemelve a Város Bora választást. Most pénteken derül ki ugyanis, mely borok viselhetik egy éven át a kitüntető címet. ” Az eseményről ide kattintva tovább olvashat!

Egyéb

Vadászok bora 2014 – az idei nyertesek

Posted on

Március 22-én a Borrendi bálon került sor az idei Vadászok bora címet elért borok díjazására és az oklevelek átadására. Fehér bor kategóriában: Klément Családi Borászat Cserszegi fűszeres Rozé bor kategóriában: Kökény és Fia Pincészet Két motoros Vörös bor kategóriában: Klément Családi Borászat Cabernet Savignon

Egyéb

Márciusi hírek

Posted on

Elkészült a galéria új webes felülete és megújult a Facebook oldalunk. Az ARTEM galéria művei immár végleges helyükön, a https://www.artem.hu/galeria/ oldalról érhetők el. Megújult felülettel várjuk a műtárgyakat kedvelő látogatóinkat. Az új arculatot Facebook oldalunk is követte, amely immár a https://www.facebook.com/ArtemGaleriaCegled címről érhető el. Várjuk véleményüket, vagy akár építő kritikát itt kommentben vagy a Facebook oldalon!

Egyéb

Elindult az új weboldal!

Posted on

Az oldal a www.artem.hu címen érhető el. Hogy könnyebb legyen a weboldalon történő navigáció, itt röviden elolvashatja az egyes menüpontok tartalmát. Hírek: Az egyesület fontosabb hírei, kiállítások, megnyitók, akciós műalkotások. Bemutatkozás: Céljaink, feladatunk, hitvallásunk, és az Egyesület alapszabálya. Kapcsolat: Írjon, hívjon vagy keressen meg személyesen! Pártolók: Akiknek sokat köszönhetünk. Támogató cégek és magánszemélyek listája. Galéria: Artem […]